Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 13 d’agost del 2012

EL BLOC- COMPROMÍS DE PEGO FA UNA CRIDA A LA SOCIETAT PER AJUDAR A LES PERSONES EN SITUACIÓ DE MÀXIMA NECESSITAT.





El Bloc-Compromís de Pego insta a l'ajuntament a reforçar els mitjans del banc d'aliments demanant a tots els supermercats i al comerç local que realitzen entregues dels productes pròxims a la data de caducitat. I aportacions de qualsevol altres productes bàsics. 

D'eixa forma pretenem evitar que les persones en situació de màxima necessitat hagen d'anar als contenidors per poder menjar cada dia i que es donen problemes majors. La dignitat de les persones ha de ser prioritària en la política local. 

D'altra banda també instem a la ciutadania en general a realitzar aportacions tant de productes bàsics com econòmiques, segons les necessitats que es donen al banc d'aliments. Demanem a l'ajuntament que coordine aquestes activitats per poder dur-les a terme amb transparència i efectivitat. 

Trobem que amb la implicació de tots els àmbits de la societat, el comerç local, els supermercats, l'ajuntament, serveis socials, ràdio pego, i la ciutadania en general podria pal·liar-se esta situació de creixent alarma social. 

El Bloc-Compromís de Pego agraïx a tots els comerços, supermercats i particulars la seua aportació a aquesta iniciativa. El col·lectiu del Bloc-Compromís de Pego farà igualment la seua aportació tant a nivell col·lectiu com individual. 

No perda'm la dignitat com a poble. Ajudem a les persones en situació de màxima necessitat.  

Joan Folqués i Nadal 
Secretari Local del Bloc de Pego - Coalició Compromís. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada