Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 20 d’octubre del 2010

El govern espanyol rebutja la tramitació de la ILP Televisio Sense Fronteres


L'executiu afirma que l'aprovació “tindria com a conseqüència un augment dels crèdits pressupostaris”
Acció Cultural del País Valencià havia lliurat 650.000 signatures a favor de les emissions de TV3 al País Valencià
18/10/10 21:10 - madrid - Article extret de l'Avui.cat
El govern espanyol ha rebutjat la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Televisió Sense Fronteres que havia de garantir les emissions de TV3 al País Valencià.

Segons ha fet públic aquest dilluns, el govern espanyol “no presta conformitat a la seva tramitació” perquè l'aprovació de la ILP “tindria com a conseqüència un augment dels crèdits pressupostaris”.

Fonts de La Moncloa han volgut remarcar que el veto no és a les emissions de TV3 al País Valencià, perquè es podrien fer realitat si el govern de Francisco Camps s'avingués a signar un conveni amb la Generalitat.

Per contra, apunten, si s'arribés a aprovar la ILP obligaria l'Estat a crear un nou múltiplex, perquè l'ample de banda que reclama esta reservat a la televisió per a mòbils.

En aquest sentit, recorden que la llei de l'audiovisual de l'Estat “contempla mecanismes per fer possible que TV3 es vegi a altres territoris”, com ja passa, afirmen, a Aragó i les Balears, amb qui el govern ha signat convenis..

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) havia presentat al Congrés dels Diputats 650.000 signatures favorables a la ILP, que necessitava un mínim de 500.000 firmes vàlides per tirar endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada