Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 9 de juny del 2011

El Bloc de Pego informa



Després de les eleccions locals del 22 de maig, el Col·lectiu del Bloc de Pego s’ha reunit en assemblea i ha reflexionat sobre els resultats i les oportunitats que s’obrin de cara al futur.

El Bloc se sent fidel a la seua gestió de govern d’estos anys, no renuncia al passat del tripartit que es va establir amb la finalitat de mantindre uns mínims democràtics. Però també sap que li ha suposat un cost electoral i de gestió.

En esta nova etapa, el Bloc no formarà part de l’equip de govern i, des de la responsabilitat, a fi de facilitar la governabilitat, donarà suport al candidat a l’alcaldia que presenten Ciutadans i PSOE. I des d’esta postura de responsabilitat i d’independència, el Bloc defensarà totes les propostes que considere oportunes i necessàries, donarà suport a totes les que trobe raonables i positives per al futur del nostre poble, vinguen d’on vinguen, i s’oposarà a aquelles que no trobe fonamentades ni avantatjoses per a Pego.

El Bloc vol que esta nova legislatura estiga encaminada a la regeneració del teixit social de Pego, a superar velles postures i a lluitar per la construcció d’un poble més cívic, més tolerant i, en resum, més democràtic. El Bloc estarà ací, com sempre, participant activament en esta regeneració.

9 comentaris:

  1. I Àngel no pensa dimitir?

    ResponElimina
  2. Encara que no comprenc el perquè de la pregunta, gràcies pel teu comentari. Obrir canals de participació i opinió ha de ser el fonament de la nostra activitat ara i sempre.
    Hem explicat la nostra postura davant els resultats de les eleccions i la formació del govern local i Àngel ha sigut el nostre candidat, triat per la nostra assemblea, i ha estat a l'altura de la tasca que li va ser encomanada. A més a més ha demostrat durant 8 anys que és ul polític honest i treballador com hi ha pocs en les regidories de les que ha sigut responsable. Ara els dos començarem esta nova etapa amb ganes de fer faena des d'una nova perspectiva i contant amb el suport del nostre col·lectiu. Espere que continues participant i opinant en el nostre bloc. Conxa del Ruste. Secretària local del Bloc de Pego

    ResponElimina
  3. no seria millor que per a superar velles postures i construir un poble més democratic simplement i fidels als vostres pensaments ja que no voleu participar en el govern, simplement s'abstinguereu, o és que ser més democratic es apartar a l'altre i no donar-li cap opció ni oportunitat....

    ResponElimina
  4. L'abstenció dels nostres regidors li donaria l'alcaldia al PP. El fet de no entrar a l'equip de govern no té res a veure en donar governabilitat a l'opció que trobem més adequada, mantenint el sentit de la responsabilitat que ens va portar a estar 8 anys al tripartit.

    ResponElimina
  5. adecuada es l'opcio que no governe el PP? (Angel Sendra dixit, en un plenari) si sembla que tot ho ha fet Ciutadans. Que més vos dona, a la fi esteu donant l'alcaldia a un partit de dretes, o tal vegada estem parlant d'un pacte encobert?. Que hi ha a la casa gran que no voleu soltar-ho? Que fem amb el discurs de "no pactarem"? i des de que esteu al tripartit perdeu votants. Si tanta responsabilitat teniu perque no heu agafat l'alcaldia vosaltres que podeu decidir?.

    ResponElimina
  6. Nosaltres no van dir en cap moment de la campanya que pactaríem o no, en eixe punt estàs enganyat o enganyada, però de fet no estem pactant. Estem donant suport puntual a una opció que ens sembla la més adequada en el moment que estem, i per a nosaltres l'alcaldia no és tan important com defensar les nostres idees i amb el pacte que ens oferien no haguéssim pogut defensar-les mai. No paga la pena tindre l'alcaldia si traeixes les teues conviccions. Si nosaltres ens deixarem comprar per una alcaldia i per la resta de coses que ens van oferir no seriem el Bloc, seriem una altra cosa, però no el partit on totes les persones que ens sentim membres del nostre col·lectiu volem estar.

    ResponElimina
  7. Per al que pregunta si Àngel te que dimitir. Àngel ha segut 8 anys regidor del Bloc de Pego sense dedicació exclusiva, ha cobrat només per comissions, una persona amb valors, honrat, treballador, educat, respectuós amb totes les persones, etc. Si Àngel tinguera que dimitir, el 99% de polítics no tindrien que dimitir, si no que, NO hagueren tingut que ser votats per corruptes, antivalencians, poc treballadors i molta cara.

    Germà Miralles

    ResponElimina
  8. Be, soc el del comentari 1. Potser teniu raó i dimitir es massa dràstic, ara be el comentari venia pel següent:
    -S'han perdut vots respecte a les passades eleccions.
    -Compromís ha tret mes vots a les corts que a l'ajuntament, cosa que a Pego sempre era al contrari.

    Per a mi el que demostra açò es que la gent no esta contenta amb la gestió municipal del Bloc, direu que es molt difícil que es note la gestió siguent el partit minoritari però també podríeu haver-vos quedat a l'oposició fa 4 anys quan perguereu un regidor.

    De tota manera molta sort en esta nova etapa i gràcies per contestar.

    ResponElimina
  9. Les teus dades no són certes, les eleccions de 2007 també varem tindre menys vots locals que autonòmics. Informar-te que al 2007 també es va fer una assemblea per debatre si entrar a governar i reeditar el pacte. La majoria va votar Sí al pacte.

    En el que sí podem coincidir, es que la gent no ha percebut ni premiat la gestió del Bloc dins del pacte, passant una gran part del electorat a votar majoritariament a Carmelo.

    Autonòmiques 2007- 830 vots Locals 758 vots
    Autonòmiques 2011- 726 vots Locals 660 vots

    Gràcies a tu per debatre i participar amb aquest blog.

    Germà Miralles

    ResponElimina