Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 31 de gener del 2011

1era Mitja Marató de Pego. Tot un èxit de participació i organització

Diumenge 30 de gener es va celebrar la I Mitja Marató de Pego amb un èxit rotund. El circuit d’esta cursa (amb 21.097 Km) va discórrer en el seu inici pel casc de la població però en la major part pel terme municipal. Els 503 corredors i corredores que prengueren l’eixida donaren color a aquesta prova, reforçada per l’excel·lent oratge.

En categoria masculina el guanyador de la prova va ser David Navarro amb una arri-bada molt disputada. En les fèmines la guanyadora fou Maxine McKinnon seguida per la insigne atleta pegolina Carmen Sala.

La Cultural Dorsal-19 ( entitat organitzadora d’aquesta I Mitja Marató) a través d’un dels seus membres Ferran Ferrando van declarar estar gratament sorpresos de l’acollida i gran participació d’atletes , tot i que era la 1ra edició. Els mateixos atletes participants felicitaren a l’ organització pel bon desenvolupament de la cursa.

La regidora d’ Esports, la valencianista Marian Tamarit qui va estar present des de el inici de la cursa fou l’ encarregada d’ entregar els diferents premis i trofeus als guanyadors de les distintes categories. En paraules posteriors la regidora del Bloc va donar les gràcies a tots els col·laboradors, als més de 50 voluntaris, al col·lectiu d’ Acció Urgent i la Policia Local i per descomptat i molt en especial a tot l’ equip del “Cultural Dorsal-19” grans artífexs de l’ èxit obtingut en esta “I Mitja Marató de Pego”.