Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 24 de gener del 2011

REUNIÓ PER A LA PRIMERA TROBADA D’ASSOCIACIONS DE PEGO




El dissabte 22 de gener va tindre lloc a la Casa de Cultura de Pego una primera assemblea de les entitats tant culturals, esportives com socials de la localitat..
Des de la regidoria de Serveis Socials s’emprengueren unes actuacions per tal de contactar i actualitzar les dades de les associacions pegolines; i a través de les quals es convidà a aquestes a l' esmentada reunió.

La cita fou presidida pel regidor del Bloc, Àngel Sendra, qui explicà la necessitat per a les associacions de donar-se a conéixer i va remarcar l’espirit participatiu i col·laborador del poble. L’assistència va ser més que satisfactòria amb una nombrosa representació de les associacions pegolines.

El valencianista, Àngel Sendra també recalcà la possibilitat de fer una Fira d’ Associacions amb el nom “I Trobada d’Associacions de Pego” i va assenyalar com a possible data, per a realitzar-la, el diumenge 27 de febrer, a la qual cosa la gent va respondre amb entusiasme.
Després del torn de pregs i preguntes , els assistents aportaren possibles idees per a la fira.
Àngel Sendra, des de la seua regidoria i des de l’Ajuntament de Pego, els assegurà les facilitats que donarien per a realitzar-la .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada