Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 14 de febrer del 2011

Posada en marxa agència Amics a Pego


Divendres 11 de febrer va tindre lloc a Pego la presentació de l’ agència AMICS dins de la regidoria de Serveis Socials de l’ Ajuntament de Pego gestionada pel regidor nacionalista Àngel Sendra .

L’ agència AMICS (Agència de Mediació per a la Integració i la Convivència Social) depèn de la Conselleria De Solidaritat i Ciutadania i la Generalitat Valenciana, com el seu nom indica és una oficina d’ assessorament i informació amb la finalitat d’oferir i facilitar tots els recursos de l’ administració per al col·lectiu immigrant; i així poder contribuir a una societat més justa i equilibrada i garantir la integració social dels immigrants.

A l’ acte varen estar presents la responsable de l’ àrea d’immigració de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania Maria Jesús Mateu Aranda i l’alcalde de Pego Carmelo Ortolà, els quals van adreçar als assistents unes paraules per a continuació junt al regidor del Bloc Àngel Sendra descobrir la placa commemorativa de la inauguració de l’ agència a Pego.

AMICS compta amb més de 80 centres en tot el país, dels quals en la Marina Alta només es troben els de Dénia i ara Pego. Per a recolzar aquest agència, en la seu de Serveis Socials de Pego s’ ha instal·lat un punt d’ informació interactiu FUNDAR

(entitat privada sense ànim de lucre) amb la participació de la Conselleria i Bancaixa.

Els objectius de Fundar són impulsar, promoure i afavorir el voluntariat, la solidaritat i coordinar els recursos socials en l’ àmbit de la societat valenciana.


Bloc de Pego

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada