Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 2 de febrer del 2011

Taller contra la violència de gènere a Pego





Des de la regidoria d’ Igualtat d’ Oportunitats de l’ Ajuntament de Pego i dins de la campanya “ Contra la Violència de Gènere ”. Va tindre lloc el dijous 27 de gener en la Casa de Cultura un taller anomenat “ Nosaltres som protagonistes de la nostra vida “.

Aquest curs va ser presidit pel regidor valencianista Àngel Sendra , i la treballadora social Xaro Pinto, la qual després d’unes paraules de introducció sobre el taller va donar pas a Maria Candelas “Responsable de la Secretaria d’ Igualtat del sindicat CCOO en les comarques de l’ Alacantí i Les Marines.

Per començar Maria Candelas va llegir les paraules proclamades tant en la seu de les Nacions Unides com en el Consell d’ Europa, en esdeveniments en favor de la igualtat de la dona i en contra de la violència de gènere. Continuant amb aquest taller de caràcter informatiu va il·lustrar amb els anomenats ”micromasclismes” com es produïen les condicions per afavorir la discriminació i fins a arribar a les situacions més agressives amb els casos de violència cap a la dona. També va recalcar la necessitat de reeducar els rols tant en homes con en dones per arribar a la igualtat en tots els àmbits de la societat; i va destacar el procés de reflexió com a ferramenta útil per a aconseguir-ho.

Maria Candelas també va donar pas a que els assistents intervingueren , feren preguntes i fins i tot argumentaren les seues opinions.

Abans de concloure l’ acte el regidor del Bloc Àngel Sendra va dirigir unes paraules d’ agraïment als assistents i va dir : “ Tant de bo ! que continue fent -se cursos com aquest”. Per finalitzar Àngel Sendra va fer entrega d’ uns certificats que al·leguen la participació dels presents en aquest “ Taller Contra la Violència de Gènere”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada