Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 11 de març del 2011

El Bloc presenta Àngel Sendra “amb il•lusió pel futur”



















Font:ràdiopego.com

A l’acte de presentació d’Àngel Sendra com a candidat a l’alcaldia de Pego van acudir Enric Morera, Secretari General del Bloc Nacionalista Valencià, Diputat a les Corts Valencianes i número 1 de la Coalició Compromís i Dimas Montiel, número 2 de la Coalició Compromís per les comarques d’Alacant a les Corts Valencianes. Assegura Àngel Sendra que al Bloc “no som corruptes, ni lladres, ni prepotents, tampoc tenim ningú imputat en cap delicte. No ens cal el carisma perquè sabem fer feina”. A més, avançava que “no tanquem la porta cap aliança digna per tal d’estar en el poder pegolí i continuar podent fer les polítiques del Bloc”.

Elvira Cambrils, exregidora de l’Ajuntament de Pego pel col•lectiu del Bloc va encetar l’acte de presentació del candidat valencianista a l’alcaldia, Àngel Sendra, recordant que “el col•lectiu de Pego tenim la mateixa existència que la democràcia espanyols, és a dir, que ens vàrem presentar ja en les primeres eleccions, tot i que en aquell moment encara no teníem segles pròpies i vam haver d’enganxar-nos a un altre grup polític, però en la segon legislatura ja erem un col•lectiu consolidat, ja vam presentar llista pròpia sota les sigles de l’UPV. Després va vindre el BNV i així hem estat fidels, durant aquest temps amb els nostres encerts que han sigut prou i amb els nostres errors, que no han sigut tants, construint el poble que desitgem, que és el poble que somniem”. Va explicar Elvira Cambrils que el Bloc funciona de manera assembleària, el que vol dir que “les decisions que els nostres representants polítics porten a l’Ajuntament sempre van consensuades per la gent de base i ens agrada que siga d’eixa manera”.

Explicava la presentadora de l’acte que pel col•lectiu del Bloc de Pego han passat en els últims 20 anys i esqueix, homes i dones que “hem tingut de defensar el valencianisme polític a l’Ajuntament de Pego [...] i sempre que algú s’ha cansat, hem trobat algú altre que ha continuat” i és que assegurava Cambrils que “la tasca política és dura, duríssima”, tot i que defensa que “s’ha de participar en la política i que la democràcia es basa justament en la no professionalització de la tasca política i sí en la màxima participació de la ciutadania”.

A l’acte de presentació d’Àngel Sendra com a candidat a l’alcaldia de Pego van acudir Enric Morera, Secretari General del BNV, Diputat a les Corts Valencianes i número 1 de la Coalició Compromís i Dimas Montiel, número 2 de la Coalició Compromís per les comarques d’Alacant a les Corts Valencianes. Aquest últim, manifestava que “compartir i estimar tots els esdeveniments socials, polítics i culturals en un poble és el que realment vol dir ser nacionalista, ser del Bloc, ser de Compromís. És a dir, parar l’orella i escoltar totes les persones que pateixen de primera mà una situació d’angoixa i treballar per fer de la vida de la resta, dels nostres pobles i del nostre futur, alguna cosa millor que esta autèntica empastrada que ens han deixat els qui ara mateix, encara tenen la barra de continuar pensant que es poden presentar a unes eleccions i voler continuar decidint quin ha de ser el nostre futur”.

Dimas Montiel assegurava que davant la política de la poltrona del PP i de la no responsabilitat del PSPV, qui “no tenen ningú escrúpol en anar a pactar amb el PP les coses realment importants per al futur de les persones i tot ho fan únicament per conservar llocs de treballs en mancomunitats, empreses públiques, etc.” El que el duia a afirmar que “no hi ha res més que nosaltres, que la gent del Bloc a l’altre costat d’eixa política d’obscenitats” i per a demostrar-ho estan els actes, assegurava el nº 2 per Alacant a les Corts, posant com a exemple que “el grup parlamentari Compromís ha fet més feina amb 4 diputats que tenim, ha fet més feina que tots els altres junts”, més d’un centenar de propostes relacionades “amb el benestar de les persones, amb millorar la seua qualitat de vida, en obtindre infrastructures que ens són vitals, que arribe el tren a esta comarca d’una vegada per totes”. Afirmava Montiel que “eixe ha estat el treball dels nostres diputats. Això és el que són els nostres diputats, treball. Un treball de persones i per a les persones. Per a garantir la felicitat i el futur de totes i tots”.

Enric Morera, Secretari General del BNV, també va acudir a la nova seu del Bloc, situada a la Plaça del Mayorazgo Cendra per a donar suport a la candidatura d’Àngel Sendra a l’alcaldia de Pego. En el seu discurs Enric Morera va explicar que és la Coalició Compromís front al centralisme que, assegurava ha fet un disseny per a “esquilmar-nos, explotar-nos i furtar-nos el que és nostre”. Front això, “hem tingut la intel•ligència de sumar, d’unir, de vertebrar a tota aquella gent que vol continuar sent valenciana i que vol continuar fent polítiques progressistes”. Assegurava Morera que “tindrem moltíssimes candidatures perquè hi ha moltíssima gent que està farta d’uns polítics i d’uns governants que ens han portat al desastre. El Zapatero i el Camps, el PSOE i el PP, i això s’ha de dir a la gent. Per tant, estem forts, estem vertebrant este país, tenim un projecte per a este poble i estem en unes condicions molt bones”, sentenciava el nº1 de la Coalició Compromís.

Enric Morera manifestava “que es pot eixir de la crisi amb receptes progressistes”, front a les receptes de Zapatero o de la dreta, que per això ja està el PP. Apuntava Morera que la recepta duu la marca dels valors del poble valencià: “emprenedor, amb valors d’innovació, de sacrifici, d’austeritat, d’esforç, el que ha fet tota la vida el llaurador valencià”. Declarava el Secretari General del Bloc que per a dur-ho a terme es necessitarà “un govern que no enganye a la gent, polítiques públiques d’inversió productiva, polítiques públiques per a rehabilitar centre històrics i donar eixida a la construcció ordenada, economia social, ajudar a les cooperatives, ajudar als joves emprenedors, polítiques per a innovar en l’economia verda”.

Àngel Sendra, candidat a l’alcaldia de Pego pel BNV, es mostrava content de veure a la gent que va acudir a la seua presentació. Ja entrant en matèria, Àngel Sendra assegurava que “l’impuls que se li ha de donar a este país ha d’eixir d’un partit que se senta identificat, que sàpiga quines són les necessitats i que conega quins recursos tenim i això ho sap un partit valencià com el nostre”. “No parlem del PP i el PSPV, perquè uns partits que no han fet valdre els drets democràtics de la llibertat d’expressió no caben en aquesta comunitat. Ens fan pagar peatges, tenim tants problemes com tenim amb la comunicació amb les nostres capitals de província, amb la manca de centres per a l’educació dels nostres fills, el tren que no arriba, ens privatitzen la gestió de la sanitat que tants problemes ens està donant i com a exemple tenim a Marina Salud, en lloc de mantenir una sanitat pública de qualitat. Retarden el desenvolupament de la Llei de Dependència i concerten l’educació amb centres privats de lliure designació. I en lloc de construir nous centres, subvencionen els privats.” Apuntava Sendra que “tampoc la Generalitat ha dut a terme polítiques que generen ocupació, s’ha limitat a queixar-se de les del govern central, sent que té competències en matèria laboral”.

El candidat a l’alcaldia de Pego pel Bloc ressaltava que a Pego “hem fomentat la construcció de dos nous centres educatius, l’institut nou i el CEIP Carolina Sala, mentre el Bloc tenia la regidoria d’Educació. S’ha renovat i reglamentat el Cementeri. Som partidaris d’una residència pública de fer realitat el Centre de Dia, accions socials tan necessàries i demandades per la gent d’este poble”, una realitat que ha anat veient en els últims quatre anys, mentre ha estat al capdavant de Serveis Socials.

Àngel Sendra assegurava que “des del Bloc s’ha treballat de valent en totes les regidories que hem gestionat”. També afirmava que “ens hem donat a conèixer” i per tant, concloïa que “tant els polítics de l’esquerre com els de la dreta saben com som”. Asseverava Sendra que la gent del Bloc “no som corruptes, ni lladres, ni prepotents, tampoc tenim ningú imputat en cap delicte. No ens cal el carisma perquè sabem fer feina”.

Parlant en clau de futur definia al Bloc com un partit comunicatiu i no avançava, sense embuts, que “no tanquem la porta cap aliança digna per tal d’estar en el poder pegolí i continuar podent fer les polítiques del Bloc, polítiques que tot i que algú les trobe obstruccionistes són de progrés, sostenibles i de visió de futur”. Confessa el candidat a l’alcaldia del Bloc que “s’ha de fer feina, molta feina”.

En eixe context, Àngel Sendra manifestava presentar la candidatura com a alcalde “per a poder seguir treballant en els nostres valors d’honradesa i dignitat”. Feia públic que “estaré present perquè em feu arribar les vostres propostes, idees i inquietuds per tal de què jo, amb el meu equip, ho puguem treballar en el projecte polític que és el Bloc de Pego”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada