Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 10 d’abril del 2011

Participa en lip dub del Bloc de Pego!!Participa en lip dub del Bloc de Pego!!

Dia: 16 d'abril

hora: 10:30 h

Lloc: Plaça de l'Ajuntament de Pego

Vos demanem la col·laboració de tots i totes per tal de realitzar un acte de campanya novedós i participatiu. Des del Bloc de Pego volem fer un LIP DUB amb la cançó de LA GOSSA SORDA "Dóna'm la mà"

Per si de cas alguna persona està despistata amb el que vol dir, es tracta d'un "doblatge de llavis filmat mitjançant una toma única de la càmera, que va movent-se al llarg d'un recorregut on la gent va doblant cadascú una part d'una cançó". La idea es fer el lip dub pels carrers més estrets i emblemàtics del poble (el carrer de l'Ona, L'Hospital...) acabant pot ser a la Plaça de l'Ajuntament. En el nostre cas la filmació començaria i acabaria amb el nostre logo i el nostre lema de campanya.
Vos envie exemples (amb moltes persones participant i altres en menys persones, l'últim filmat pel Bloc Jove) per que ho tingueu clar qui no ho tinga. La qüestió és que necessitem de tots vosaltres, i tot aquell que vulga participar (majors, menuts, jovens...), per poder fer-lo en condicions.
El temps juga en la nostra contra ja i la data de gravació ha de ser prompte, probablement el dissabte 16 d'abril a vora migdia (que és quan la llum es millor). El nostres experts en filmacions esta setmana treballaran guió, recorregut i la resta de temes tècnics necessaris, però cal saber amb quanta gent podem contar i anar parlant per veure com el muntem (ja veureu als exemples que una cosa que queda molt bé al lip dub es que la gent vaja amb vestits diferents, plantejar diferents "escenaris", de moros, falleres, carnestoltes, pinyata, equip de futbol, bàsquet, dolçaines, pilota valenciana, tot el que ens vinga bé). La idea és acabar la gravació i anar a la seu a fer-nos una picadeta, dinar, o el que siga, depenent de la gent que siguem, i tindre d'eixa forma un dia festiu i de "fer colla" que de cara a les eleccions anirà molt bé.

http://www.youtube.com/watch?v=gI05maeP7HM&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=muTMLuGWrp8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=-n5Y5gXNQPI

Vos envie també l'enllaç a la cançó "Donam la mà" per que ho tingueu tot clar:
http://www.youtube.com/watch?v=dAr3weZQGow

Conxa del Ruste
Secretària Local del Bloc de Pego.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada