Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 26 de maig del 2011

El pacte PP-PSOE a Senija s'ha acabat. Enhorabona al nou alcalde del Bloc, Josep Ivars.



El Bloc torna a guanyar les eleccions locals, aquesta vegada amb majoria absoluta, per la qual cosa Josep Ivars serà el nou alcalde

La
passada legislatura va ser conegut com l'alcalde dels 50 vots. Josep Moragues,candidat del
PSOE a Senija,ha aconseguit millorar: ara 58, però es quedarà a l'oposició.
L'electorat ha castigat als que li van donar l'alcaldia tot i ser el candidatmenys votat dels passats comicis i, teòricament,defensar una ideologia oposada: el Partit Popular.

En una cita electoral en què els populars han escombrat en gairebé tota la Comunitat, a Senija s'ha ressentit la confiança en el partit. El d'aquest petit municipi és un cens devotants proper als 400, pel que una petita baixada de vots capgira tots els números.Així, encara que el PP ha perdut només 18 vots baixa un regidor. Els beneficiats són el Bloc, que encara que també han aconseguit vuit sufragis menys que el 2007 compensen amb la major abstenció i pugen a quatre regidors, el que els dóna lamajoria absoluta i convertirà a Josep Ivars en el nou alcalde.

Ahir, des del Bloc van voler agrair a tot el poble el suport majoritari en els comicis i la confiança dipositada en el seu grup municipal, tant ara com en els últims quatre anysque s'han vist relegats a l'oposició municipal. Els nacionalistes van recordar com fa 4 anys els altres dos partits a l'Ajuntament no van respectar la voluntat del poble, la qual cosa «els ha passat factura» ja que en aquestes eleccions «s'ha demostrat que amb la decisió d'un poble ni es juga ni es pacta ni es negocia ».

Des del Bloc es van mostrar orgullosos de tenir l'oportunitat de poder treballar pel seu poble durant aquesta legislatura i prometen fer-ho el millor possible i pensant en tots els que viuen a Senija.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada