Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 12 de juny del 2011

Declaracions d'Àngel Sendra el dia de la investidura de Carmelo com Alcalde de Pego



Des de les eleccions municipals ençà, el Bloc de Pego després de les converses amb tots els partits amb representació municipal, ha tingut a l’abast l’alcaldia, entrar a formar part de l’equip de govern i anar a l’oposició. El Bloc ha celebrat varies assemblees on els assistents han expressat la seua opinió, i el col·lectiu ha decidit majoritàriament que ha arribat el moment de treballar des de fora del govern municipal.

Tenim un compromís amb la faena feta per els nostres regidors dins del pacte que s’ha donat aquests 8 anys, per tal de contribuir a la normalització de la política pegolina. Aquest pacte ens ha suposat uns costos, hem hagut de cedir en molts aspectes i hem cedit adoptant postures que no tenen res a veure amb la nostra manera de fer les coses. Ho em fet amb responsabilitat.

El programa electoral del Bloc de Pego es ampli i els resultats electorals no ens permeten treballar dintre del govern en prou garanties per a intentar seguir-lo, no nomes en les àrees que ens pertoquen, sinó en la seua totalitat, faena que trobem podem fer millor des de l’oposició. Els programes electorals de Ciutadans i del PSOE tenen més semblances entre ells que amb nosaltres i les urnes els han donat un suport considerable, de manera que és possible que governen junts, sense nosaltres. No obstant açò, la nostra responsabilitat és garantir la governabilitat d’aquells que han sigut els nostres socis de govern en les anteriors legislatures. Continuem sent responsables.

Ha arribat el moment en què el Bloc cedeixca la tasca de gestionar als veritables responsables polítics del Ajuntament de Pego i passem a defendre fermament les nostres idees, per tal de ser la veu dels nostres, la veu de la gent que en algun moment ha confiat en nosaltres, una veu de progrés al nostre poble. Tenim ganes de treballar i de fer propostes renovadores i de donar suport a totes aquelles iniciatives que siguen avantatjoses per a Pego i la seua gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada