Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 1 de juliol del 2011

El Bloc de Pego fa baixar fins un 25% el sous del nou equip de govern



Font:radiopego.com
Davant la proposta presentada la portaveu del BLOC, Conxa del Ruste, explicava que el seu grup polític havia mantingut converses prèvies amb l’equip de govern que els va proposar una rebaixa inicial del 20% a la que el BLOC va presentar una “contraprospota del 30%”. Del Ruste argumentava entre els motius que els duien a presentar eixa contraproposta que “hem tingut una regidora que estava cobrant el 75% perquè pensava que eixe sou era suficient” en el temps de crisi actual. La proposta de rebaixar el 30% del sou, segons la portaveu valencianista “permetia a les persones que es dedicaren a temps complet a la seua regidoria cobrar un sou una miqueta superior al sou mitjà que cobra un valencià o valenciana en el primer trimestre del 2011. Trobem que si es el sou mitjà, és un sou digne”.

D’altra banda, Conxa del Ruste ha informat que ja durant l’última legislatura –en la que el BLOC formava part de l’equip de govern- ja van proposar una rebaixa del 20% però no va ser acceptada per la resta de grups integrants de l’equip de govern. Acabava la portaveu del BLOC afirmant que “després de les converses, mantenim la demanda de la baixada del 30%, però ens abstindrem perquè [la proposta presentada] si ha suposat un avanç”. Conxa del Ruste ha obert la porta a una possible revisió dels sous a mesura que avance la legislatura depenent de com evolucione la crisi.

El punt era aprovat per 8 vots a favor, els de Ciutadans de Pego i PSPV; 7 vots en contra, els del PP i 2 abstencions per part del BLOC.

Més informació sobre la moció presentada pel BLOC “a favor d’impulsar l’ensenyament en valencià, plurilingüe i de qualitat com a aposta de futur de la nostra societat”, que era inclosa en l’ordre del dia i aprovada amb els vots de Ciutadans de Pego, PSPV i BLOC i els vots en contra del PP, en l’Informatiu de Ràdio Pego, de dimarts a les 13:15hores i en la seua repetició a les 19 hores. També s’informarà de la resta de punts tractats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada