Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 30 de març del 2012

Ara venen amb preses, l'últim dia?



COMUNICAT DE PREMSA DEL BLOC COMPROMÍS DE PEGO


Ara venen amb preses, l'últim dia?


Fa molt de temps que des del Bloc Compromís de Pego venim dient a l'equip de govern que cal racionalitzar i rebaixar les despeses de l'ajuntament perquè no és corresponen als ingressos que tenim. Hem tingut dos reunions amb l'equip de govern i l'altre grup de l'oposició per parlar del tema, i en elles no hem avançat res, ja que les propostes que portaven no estaven quantificades, es a dir, no teníem el números damunt la taula per poder quadrar els comptes. Nosaltres van aportar la nostra visió de les coses amb les aportacions que havíem tingut en l'enquesta que van fer, en la que la gent defensava els serveis públics bàsics, com residència, escoleta, serveis socials i foment de l'ocupació, en detriment de la política de subvencions i altres despeses innecessàries en temps de crisi, i no es va parlar més del tema. L'equip de govern ha redactat un pla d'ajust i han convocat comissió informativa del mateix a les 8.15 de hui 30 de març i un ple extraordinari urgent per aprovar-ho a les 8.45 del matí, mitja hora després.


Per anar a aquest ple d'una importància extrema, que suposa retallades en serveis i personal i que trobem que caldria que hagués tingut que fer-se després d'una negociació amb el personal, la portaveu del nostre grup no va rebre cap notificació oficial i s'ha assabentat a les 8.50 per una cridada al seu mòbil d'un regidor de la celebració del ple.


Independentment de la falta de notificació deguda, aquest grup municipal Bloc- Compromís, pensa que un assumpte d'aquesta importància no pot debatre's mitja hora davant del ple, que les condicions econòmiques del nostre poble, que decisions d'aquest calibre, no podem prendre's en 30 minuts i més sense haver tingut accés a la documentació dies abans com passa en un ple ordinari.


El nostre grup vol donar opinions informades i el seu vot d'una manera totalment conscient i pensada, tenint a l'abast tota la informació que siga necessària i tots els aclariments que considerem pertinents. El pla d'ajust no és una vareta màgica que elimine els problemes econòmics de l'ajuntament i, per tant hem de continuar treballant, pel que esperem que l'actuació de l'equip de govern ens tinga en consideració si vol contar amb la nostra col·laboració.

1 comentari:

  1. res que parlar de moment, sols que si el Bloc no ha sigut citat d'una manera fefaent al plé extrordinari, hi ha que impugnar el ple.

    ResponElimina