Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 17 de juny del 2011

Sessió extraordinària del ple de l'Ajuntament de Pego del dia 17 de juny de 2011.



El ple de hui ha sigut de tràmit, per poder posar en marxa el funcionament de les regidories, tinences d'alcaldia, junta de govern i comissions informatives i comissió de comptes de la nova corporació municipal.

En el punt segon, referent al número i contingut de les comissions informatives el grup municipal Bloc- Coalició Compromís, ha proposat el desdoblament d'una de les quatre comissions en dos. El grup municipal PP ha proposat un canvi en l'horari de reunions de les comissions per tal de fomentar la compatibilitat amb els horaris de treball dels seus membres. Les dos propostes han sigut aprovades per unanimitat.

Respecte al tercer punt de l'orde del dia, referent a la periodicitat de les sessions ordinàries del ple, el nostre grup, Bloc-Coalició Compromís ha sol·licitat que els plens ordinaris siguen mensuals per facilitar el seguiment de les polítiques locals de forma continua i per poder fer propostes, i presentar mocions en temps i forma. Fins ara estaven realitzant-se de forma bimensual. El PP ha proposat un canvi d'horari per fomentar la participació de la ciutadania, però no ha especificat a quin horari volia canviar. La proposta del nostre grup ha sigut acceptada per unanimitat. Per tant els plens ordinaris seran mensuals, a les 13 h de l'últim dijous de cada mes. Vos animem a participar en ells.

Des d'ara el Bloc informarà en aquesta web de la data dels plens tant ordinaris com els extraordinaris que es puguen convocar, amb el seu orde del dia, així com del seu desenvolupament i dels punts que s'aproven en ells. Qualsevol dubte que tingueu, proposta que vulgueu fer o comentari, podeu deixar-lo en aquesta pàgina o bé enviant un correu a la nostra adreça electrònica blocdepego@gmail.com.

La data del proper ple ordinari és el 30 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada