Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 30 de juny del 2011

SOBRE SOUS I ALTRES COSES. PLE DE HUI



Al ple de hui tractarem entre altres coses el tema de les retribucions dels càrrecs electes i de confiança. El Bloc-compromís ha mantingut converses amb els membres de l'equip de govern i tras estudiar una proposta presentada per ells van negociar i van arribar a les següents conclusions:

- Durant els últims anys la nostra regidora Marian Tamarit ha cobrat un sou un 25% inferior a la resta, no perquè ella tinguera una altra faena fora de l'ajuntament, si no perquè quan va ser regidora va pensar que eixe sou era suficient i que en els temps de crisi que estem patint no es podia fer d'altra manera, que les persones que es dediquen a la política han de ser exemple d'austeritat.

- La quantitat global per grup que proposarem, un 10% per baix de la que ens van proposar des de l'equip de govern, permetia a les persones que es dedicaren a temps complet a la seua regidoria cobrar un sou una miqueta superior al sou mitjà que cobra un valencià o valenciana en el primer trimestre del 2011.Trobem que si es el sou mitjà, és un sou digne.

- Fa temps, en l'anterior legislatura,  el Bloc va demanar al seus companys de govern una baixada de sou del 20%(que és el que ara van posar com a proposta de rebaixa des de l'equip de govern) perquè la crisi ja començava a ser forta i calia que la classe política donara exemple d'austeritat. Eixe 20% ja no és suficient.La crisi ara és més fonda i no porta camí d'arreglar-se i la situació econòmica de l'ajuntament és com a mínim, precària. 

- Després les negociacions El Bloc ha aconseguit arribar a una rebaixa de 11000 euros més per cada grup de l'equip de govern. No és la nostra proposta inicial però si ha suposat un avanç, per això ens abstindrem en la votació que serà amb tota probabilitat aprovada per majoria simple. 



Conxa del Ruste


1 comentari:

  1. PERFECTE. CAL QUE TOTO EL POBLE CONEGA LA PROPOSTA INICIAL DEL bloC PER SABER QUÈ FEM BÉ. CARLES VALOR

    ResponElimina