Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 22 de setembre del 2011

Renovació dels càrrecs institucionals del col·lectiu del Bloc de Pego


Comença el procés de renovació dels càrrecs institucionals del col·lectiu del Bloc de Pego. El dia 22 d'octubre està convocada una assemblea extraordinària per renovar la secretaria i l'executiva local. Al Bloc de Pego volem fomentar la pluralitat i la participació en els nostres òrgans de govern local i la participació de tot el col·lectiu i per això iniciem aquest procés que culminarà el 22 d'octubre.

Us mantindrem informats de tot el procés.

Lluitar, crear, construir poder popular.

Vine i participa.


Conxa del Ruste Aguilar
Secretària Local del Bloc de Pego, l'Atzúvia i les Valls.font:radiopego.com

El BLOC de Pego convoca la renovació dels càrrecs institucionals

Enviat per: Premsa a Dijous, 22 de Setembre de 2011 a les 14:07
L’actual secretària de la formació valencianista, també regidora i portaveu del BLOC al consistori, Conxa del Ruste ha convocat una assemblea extraordinària, el proper 22 d’octubre, per a renovar la secretari i l’executiva local del col•lectiu. Amb aquesta iniciativa el BLOC de Pego vol fomentar la pluralitat i la participació.

Passats els primers 100 dies d’inici de legislatura, la secretària del BLOC de Pego, l’Atzúvia i les Valls, Conxa del Ruste, que actualment també exerceix com a regidora i portaveu de la formació valencianista a l’Ajuntament de Pego, ha convocat una assemblea extraordinària per a renovar la secretaria i l’executiva local de Pego. Del Ruste explica que aquesta renovació és ordinària, tot i que destacava que en el seu cas ja estava condicionada abans de les eleccions municipals si arribava a exercir de regidora, com ha estat el cas. Així, declarava Del Ruste que li sembla “més positiu tindre una pluralitat dins el nostre col•lectiu, que hi haja una altra veu, una altra manera de vore les coses, que no es personalitze en les persones que som regidores [...], sinó que entre una altra persona a formar part en un lloc representatiu i que done una altra visió, més participació i més pluralitat”. Al canvi de secretaria ve aparellat el canvi d’executiva local.

Des del moment en què es fa pública aquesta convocatòria queda obert el procés de renovació i, conseqüentment, el termini de presentació de candidatures que, informava la secretària del BLOC de Pego, és totalment “lliure”. Conxa del Ruste desitjava que “tan de bo tinguérem moltes persones disposades a exercir la tasca del secretariat”. D’altra banda, assenyalava del Ruste que “este temps és de reflexió i de converses internes”.

Ressaltava Conxa del Ruste que “en el BLOC sempre estem fomentant la pluralitat i la participació” alhora que convidava tots els militants i simpatitzants del col•lectiu a contribuir en el procés.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada