Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 6 d’octubre del 2010

Actes 8 i 9 d'Octubre. Dia nacional del País Valencià


Benvolgudes amigues i amics:

Sols un recordatori dels actes que convocats pel Bloc o als que ens hem adherit, es celebraran per a commemorar el dia Nacional del País València.

El divendres dia 8 d’octubre Acte d’homenatge a Jaume I a les 20 hores al Parterre de València. També el divendres dia 8 a les 22 hores festa del Bloc Jove a Godella, Pl del Molí

El dissabte dia 9 a les 11’30 en la cantonada de l’ajuntament amb el C/. Periodista Azati, concentració per a participar en la baixada de la Senyera i posterior processó cívica. Aquest acte està convocat pel Centre d’Actuació Valencianista i al que el Bloc Nacionalista Valencià, s’adhereix per acord de la seua Executiva Nacional i de L’Executiva de València ciutat.

És molt important la participació en aquest acte, que caldrà recuperar per als valencianistes, donada la seua importància simbòlica i el fet que grups aliens al valencianisme, no tant sols volen apropiar-se de l’acte, si no també, impedir la presència de col·lectius, organitzacions i partits valencianistes, La qual cosa no hauríem de permetre

A parir de les 10 hores en el Passeig Marítim festa del 25 aniversari d’Escola Valenciana.

A les 17’30 concentració en la porta de l’església de Santa Agustí per a participar en la manifestació convocada per la Comissió 9 d’Octubre.

T’espera’m

Josep Melero i Martí

Secretari d’Organització

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada