Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 12 de maig del 2011

El BLOC de Pego presenta una candidatura “jove, en capacitat i en ganes de treballar”Font: ràdiopego.com
En paraules textuals del candidat a l’alcaldia pel BLOC de Pego, Àngel Sendra. Sendra feia aquestes declaracions durant el sopar de presentació de la seua candidatura el passat divendres. El BLOC presentava un projecte amb “il•lusió pel futur” per a desenvolupar a llarg termini per “gent preparada, gent honesta, que no estem ací per lloc de faena, perquè ja tenim la nostra faena en altres llocs i estem ací simplement perquè creem en el nostre poble”, apuntava Josep Nadal, nº4 de la candidatura del BLOC de Pego.

Divendres passat el BLOC de Pego tenia el seu tradicional sopar de presentació de candidatura al Saló Fillol’s. Una presentació en la que es van projectar dos dels audiovisuals amb què compta el partit local, el lip dub de la cançó ‘Dóna’m la mà’ i el seu making off, dirigits i realitzats per Pau Puchol, nº6 de la candidatura. A més, es va projectar cada candidat i candidata junt al desenvolupament de parts del programa que presenta el partit per a estes eleccions de 2011.

Amb aquest sopar, el BLOC de Pego el que pretén, en paraules de la secretària local de la formació i nº 2 per la candidatura, Conxa del Ruste, és “començar la campanya en energia, recolzats per tot el que era el BLOC de tota la vida, en la renovació que suposa la nova llista i volem inspirar el que és el lema de la nostra campanya que és la il•lusió pel futur”. Conxa del Ruste afirmava que la gent que integra la candidatura del BLOC de Pego “volem un poble participatiu, on la gent tinga veu, les associacions i les persones tinguen veu; i que cree un clima que siga procliu al que és la creació d’ocupació”. Tot i que apuntava del Ruste que el crear ocupació “no és una tasca de l’administració local, però sabem també que es poden disposar les coses de tal manera que siga més fàcil remuntar una crisi”. Resumia la secretària local del BLOC que “eixe és el projecte que volem tirar endavant i hi ha un grup de gent que està fent molta faena i hem fet un programa que trobem que pot collar totes aquestes coses que volem per al nostre poble”.

El nº4 per la llista del BLOC de Pego, Josep Nadal, recordava que des dels 17 anys està vinculat amb aquesta formació, en aquells inicis sota les sigles de la UPV. Nadal no amagava els seus alt i baixos polítics, tot i que reconeixia que, malgrat a aquestos, “he estat donant suport a la gent del BLOC de Pego”. El cantant de la Gossa Sorda explicava que en aquestes eleccions 2011 està en política “com tota la gent del poble que tenim inquietuds i preocupacions pel nostre poble i crec que la millor manera de fer-ho això en positiu és entrar en un partit, en este cas en el BLOC, que és en el que em sent més identificat”. Sobre el sopar de presentació, ressaltava Josep Nadal que “s’ha pogut vore la gent que estem, la gent que ha passat pel BLOC, sobretot la gent que vindrà, ja que vindrà molta gent nova i jove”. També assenyalava el nº4 per la candidatura del BLOC de Pego que es va poder veure, la nit de divendres, “que tenim un projecte de futur, que tenim il•lusió i és un projecte a llarg termini”.

Declarava Josep Nadal que el BLOC “no ens presentem a les eleccions perquè el dia següent, solucionar tots els problemes que té el poble de Pego. Ací les coses han de ser un projecte a llarg termini i començar les coses que fa 15 ó 20 anys que s’haurien hagut de fer a Pego i encara avui dia no s’han fet i per tant, és una cosa que hem de fer, gent preparada, que pensem que som gent preparada; gent honesta, que no estem ací per lloc de faena, perquè ja tenim la nostra faena en altres llocs i estem ací simplement perquè creem en el nostre poble”. Acabava la seua intervenció Josep Nadal subratllant que el BLOC de Pego té “un projecte de futur, que és diferent al projecte ha estat estos anys al poble de Pego i a tot el País Valencià. Pensem que tot això s’ha acabat i que si volem sobreviure com a poble i com a país, hem de començar a ‘sentar’ les bases d’un futur diferent al que hem tingut fins ara”.

Últim en intervindre era el candidat a l’alcaldia de Pego, Àngel Sendra, qui assenyalava que el sopar de germanor per a presentar la candidatura el BLOC és “un dels pocs partits que el celebrem a cada noves eleccions i el que fa és reforçar i consolidar el que és el BLOC de Pego al poble”. Qualificava Àngel Sendra la formació que lidera com “un partit fort, que tenim clar el que som i el que volem per a este poble de Pego”. De la gent que composa la llista ressaltava que hi ha “molta gent jove, en capacitat i en ganes de treballar i per això estic molt content perquè trobe que si traem posició en el govern podrem fer molt bona feina pel poble de Pego perquè ganes hi ha”.

En el sopar de presentació de candidatura, el BLOC de Pego va fer “un repàs a les legislatures anteriors perquè comptem encara amb regidors que han passat per l’Ajuntament de Pego, el que indica el grau de compromís de la gent que forma el BLOC”. Al revisar les propostes per a aquest 2011, Àngel Sendra declarava que el BLOC “ens hem reafirmat en la idea de seguir endavant”. D’altra banda, el candidat a l’alcaldia de Pego pel BLOC recalcava que la formació té en la seua pàgina web els audiovisuals que ha fet la formació on “es veu les ganes que ha tingut la gent de participar i de portar un projecte endavant”, un fet que “em reforça i reforça a llista de la candidatura alhora de presentar-nos”, una circumstància que feia asseverar al candidat valencianista que “estic molt content”.

El proper acte que té previst el BLOC de Pego és el demà dimarts, a les 20h, a la Cambra Agrària. Una conferència sobre Turisme impartida pel Pau Pérez, candidat del BLOC d’Oliva i professor a la Universitat Politècnica de Gandia, especialitzat en turisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada