Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 9 de setembre del 2010

La regidora del Bloc, comunica que ja estan acabades les obres de rehabilitació de la pista d'squash

La Regidora d'Esports de Pego, Marian Tamarit, comunica que ja estan acabades le obres de rehabilitació de la pista d'squash.

El motiu d'aquestes obres ha sigut que la pista estava molt deteriorada per un problema d'humitats i des que es va crear la lliga d'squash la temporada 2008/2009 la instal·lació té una major afluència d' usuaris.

Aquestes obres s'han realitzat aprofitant els mesos d'estius on hi ha menys activitat esportiva i han consistit en el canvi de tot el sòl.

Per altra banda, este cap de setmana es disputaran les 12 hores d'squash en aquesta instal·lació i des de l'organització es destaca que ja hi ha 23 persones apuntades per jugar, l'hora d'inici serà el dissabte a les 15:00 hores. S'aprecia que des que es disputen les 12 hores més gent coneix este esport i participa durant tot l'any en la lliga. S' anima a tothom, des de la Regidoria d'Esport i l'Organització de les 12 hores d'squash, que passen per la instal·lació bé per a jugar o bé per a passar un bon ratet amb companyia de totes i tots els participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada