Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 8 de febrer del 2011

Èxit en la inauguració de Ràdio Pego






Esdeveniments com la inauguració de Ràdio Pego ens demostra que la màgia de la ràdio és una realitat i ens fa creure i il·lusionar als amants d’ aquest mitja de comunicació que no pot mai desaparèixer. Tot i que els avanços tècnics en comunicació són cada vegada més innovadors, subtils i sofisticats, aquests no fan més que enfortir les arrels d’ aquest mitja tan convencional.
La realitat de la ràdio a Pego és un fet constatable del que tots les pegolines i pegolins em d’ estar més que satisfets, pel paper de cohesió que exerceix en la nostra societat.

La inauguració dels nous estudis de l’ emissora municipal, postergada per motius d’ agenda, va tindre la seua apoteosi aquest dissabte 5 de febrer, amb una programació adequada per a l’ ocasió. La participació de totes les associacions del poble que van ser convidades així com dels col·laboradors de l’emissora va ser acompanyada per les actuacions tant en directe com en diferit pels diferents grups i entitats musicals pegolines i per la visita de tots les ciutadanes i ciutadans que acudiren en aquesta jornada de portes obertes. També hi assistiren representants de la xarxa d' emissores municipals valencianes (XEMV), a la qual pertany Ràdio Pego.

A les 12:00h del migdia s’ inicià el protocol de la inauguració amb unes paraules de la regidora del Bloc, la nacionalista Marian Tamarit qui va fer memòria recordant la llarga trajectòria de la ràdio en el poble en diferents èpoques, vicissituds i sensibilitats; i va resaltar els “8 anys de foscor on la llum textualment era tallada quan s’emitien programes que no interessaven al governant o l’emissió per art de màgia deixava de funcionar, tot això va fer que molts col•laboradors/res desistiren de fer els seus programes i la ràdio va ser monocolor “. Marian Tamarit també va recalcar des de la regidoria de mitjans de comunicació l’ esforç i la constància per mantindre el rigor i la pluralitat en l’emissora municipal per a que queden reflectides totes les opinions i inquietuds de la societat pegolina; i va agraïr tant a tots(es) els col·laboradors(es) com a l’equip de Ràdio Pego la seua tasca encomiable en el bon funcionament de l’ emissora.

Sara Garcia directora de Ràdio Pego, reprenent el sentir de les últimes paraules de Marian Tamarit va afegir que: “ Des d' aquesta ràdio s'ha escoltat i s'escoltarà totes les veus polítiques presents al municipi; i que l'emissora en tant que pública es de totes i tots, i en conseqüència s' enriqueix amb les aportacions i suggeriments de la ciutadania, la veu de Pego és Ràdio Pego” .

La jornada de portes obertes i la programació especial va continuar fins a poqueta nit. En acabar l' equip de Ràdio Pego va improvisar una taula oberta, on es va posar de manifest la grata sorpresa d' aquest esdeveniment i per descomptat es va donar els més sincers agraïments a tota la gent que hi va participar.

Bloc de Pego.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada