Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 22 de novembre del 2011

Si, Si, Si, BALDOVÍ A MADRID. Hem fet història!!! Per primera vegada els valencians i valencianes tindrem veu progressista a Madrid




Font:lasprovincias.com
La música de la dolçaina i el tabal arribarà al Congrés
22.11.11 - 00:31 - A. TALAVERA | ALZIRA.

La formació d'esquerres, ecologista i nacionalista aconsegueix per primera vegada representació amb més de 125.000 vots
Joan Baldoví Diputat de Compromís
Compromís ha aconseguit un escó, suficient per ser el primer partit nacionalista valencià que aconsegueix entrar al Congrés dels Diputats. El seu cap de llista, el suecà Joan Baldoví, serà l'encarregat de defensar el seu projecte a Madrid, després d'ostentar el càrrec d'alcalde de la seva ciutat durant quatre anys.
«Estic immensament feliç. Hem aconseguit l'objectiu que ens havíem marcat que era estar presents a Madrid, després d'aconseguir representació en els Ajuntaments i a les Corts », assenyala amb evident satisfacció Baldoví. En els últims actes de campanya, la formació palpava l'optimisme que li transmetia el carrer. No obstant això, ara, amb els deures fets, és moment de plantejar-se com afrontar la nova etapa d'aquest partit nacionalista. «La meva prioritat serà defensar les persones i tot el referent a les polítiques socials i l'ocupació. Dues de les propostes fonamentals seran la dació en pagament per salvar les hipoteques i la modificació de la Llei Electoral », explica el nou diputat.
Però com a partit nacionalista valencià, essència de Compromís i del propi Joan Baldoví, entre els temes a defensar s'inclou en un lloc preferent la PAC agrària, perquè «no desfavorezca als agricultors valencians», a més d'aconseguir un finançament més solidària.
La formació Compromís, integrada en gran part per membres del Bloc, és una de les 13 que en aquestes eleccions generals ha aconseguit representació. «El temps del bipartidisme s'està acabant, és molt important que totes les sensibilitats estiguin representades», considera aquest polític i professor.
La majoria absoluta del PP no frena les aspiracions del diputat de Compromís que considera que no serà un inconvenient per aconseguir arribar a acords que afavoreixin els interessos dels valencians. «Realitzarem la tasca de control al Govern i la crítica, que és la funció de l'oposició».
El seu camí al Congrés dels Diputats la iniciativa en solitari però espera que quan entre a la Cambra «estar acompanyat de les 125.000 persones que m'han recolzat i entrar amb dolçaines i tabalets, i moros i cristians», fa broma aquest apassionat de la cultura valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada